Bezorging

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Als de bestelling en betaling op werkdagen voor 15:00 uur binnen is, wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden. Je ontvangt van ons een mailtje als de bestelling is verzonden.

We verzenden de bestelling via de reguliere post, dit duurt gemiddeld 1-2 werkdagen.
Als je bestelling in een envelop past wordt deze door ons goed ingepakt verzonden, zodat de bestelling goed beschermd is.
Een brievenbuspakje wordt verzonden via PostNL. Je ontvangt in de bevestigingsmail een Track & Trace code zodat je het pakje kunt volgen. Niet thuis? Geen probleem, het pakje past door de brievenbus.

Een pakketverzending wordt verzonden via PostNL, pakketten worden op zaterdag niet opgehaald en worden de eerstvolgende werkdag verzonden. PostNL bezorgd wel op zaterdag. Je ontvangt in de bevestigingsmail een Track & Trace code zodat je het pakketje kunt volgen. Zo weet je precies wanneer je de bestelling kunt verwachten.

Als je niet thuis bent bij bezorging laat de pakketbezorger een bericht bij je achter met een `Niet-thuis-code`. Met deze code kan je online een afspraak maken voor de tweede bezorgpoging op MijnPakket Je kunt kiezen voor een tweede bezorgpoging bij jouw buren en/of een andere dag. Als er dan niemand thuis is, kun je jouw pakket de volgende dag vanaf 13.00 uur ophalen bij het postkantoor.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Helaas is dat niet mogelijk, Basic Outlet is een webshop en heeft geen fysieke winkel.

Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?
Geen probleem! Je kunt bij de bestelling een ander afleveradres invullen.