Verzending

Zijn er verzendkosten?
Dat blijft altijd een struikelblok en het liefst zouden we natuurlijk de bestellingen gratis verzenden. Dit is zonder de prijzen te verhogen helaas niet mogelijk, vandaar dat de verzendkosten gedeeltelijk worden doorberekend.

De verzendkosten binnen Nederland zijn:
Als je bestelling in een envelop past zijn de verzendkosten € 1,50 –  € 2,95 gebaseerd op het gemiddelde gewicht en de prijs. Als je het liever als pakket verzonden wilt hebben kan je dat bij de bestelling aanvinken, de extra kosten zijn € 3,00. Bij een bestelling van meerdere artikelen, wordt het boven het gewicht van 1 kg automatisch een pakketverzending. Is je aankoopbedrag boven de € 45,00 dan wordt het ook per pakket verzonden.

Voor een pakketverzending zijn de verzendkosten € 4,50. Er bestaat ook de mogelijkheid om de pakketverzending verzekerd tot € 500,00 te laten verzenden, dit is aan te vinken bij de bestelling, de kosten daarvan zijn € 2,50 extra op de standaardverzending (Alleen mogelijk bij pakketverzending)

Wat zijn de verzendkosten naar België en Duitsland?
Verzendkosten België-Duitsland:
Als je bestelling in een envelop past zijn de verzendkosten € 3,25 – € 6,80 gebaseerd op het gemiddelde gewicht en de prijs. Als je het liever als pakket verzonden wilt hebben kan je dat bij de bestelling aanvinken, de extra kosten zijn € 3,00. Bij een bestelling van meerdere artikelen, wordt het boven het gewicht van 1 kg automatisch een pakketverzending. Is je aankoopbedrag boven de € 40,00 dan wordt het ook per pakket verzonden.

Voor een pakketverzending tot 2 kg naar België en Duitsland zijn de verzendkosten € 6,95 (zonder Track & Trace)