Shoplog: heren sokken collectie uitgebreid voor vriendlief

Mijn vriend die had echt dringend wat nieuwe sokken nodig. Ben zo verveeld met telkens dezelfde witte sokken die hij draagt iedere dag. Dus ik ging specifiek op zoek naar heren sokken. Wat ik je al kan vertellen er is bij de heren een stuk minder keus dan bij ons vrouwen. Dus eerlijk gezegd kan ik mijn vriend niet veel kwalijk nemen. Het is moeilijk echt originele heren sokken te vinden.

Tijdens het zoeken op internet kwam ik de webwinkel Hemdvoorhem al snel tegen. Zij lijken een van de grootste aanbieders te zijn als het aankomt op sokken voor de man. Ik heb een beetje rondgekeken in de collectie wat er zoal beschikbaar was.

Falke Sensitive Berlin sokken – Hemdvoorhem.nl

Ik kan alvast verklappen dat de uiteindelijke keus viel op Sensitive Berlin. Leek mij de ideale sok voor in huis een echte allrounder echter je kan er veel kanten mee op.

Dit zijn de sokken die we in huis hebben gehaald:

Fijne sokken voor thuis

Mijn vriend is er hartstikke blij mee. Ze zitten fijn. Glijden niet weg ofzo. Ja me vriend is een paar keer hard op zijn smoel gegaan met vorige sokken. Onze keukenvloer is nogal glad. En met slechte kwaliteit sokken moet je dan voorzichtig zijn! Anders raak je geblesseerd!

Ging ik even verder kijken want manlief heeft op zich ook sport sokken nodig. Hij zit op basketbal want hij is 2.01 meter lang. Maar goed we moesten dus grote maat sokken vinden voor de sport. Even verder kijken bij Hemdvoorhem.

Falke Run sokken – Hemdvoorhem.nl

De sokken die ik vond zijn niet specifiek voor basketbal. Maar volgens mij hebben ze dat ook niet echt in het algemeen niet sokken speciaal voor basketbal. Wel natuurlijk voetbal kousen maar dat is andere koek. Bij basketbal ren je veel, dus Falke Run zou toch ook wel goed moeten zijn dacht ik zo.