4x tips om je saaie basic outfit op te vrolijken

Basics zijn misschien wel het handigste kledingstuk uit je kast te noemen. Ze zorgen dat je moeiteloos al je outfits kan combineren zodat je in de ochtend nooit meer hoeft na te denken of al die drukke printjes wel bij elkaar passen. Toch kan je outfit ook wat saai worden als je alleen maar basics met elkaar combineert. Je outfit wat opvrolijken helpt daarbij. Voor wie denkt dat je een hele nieuwe garderobe moet aanschaffen heeft het mis; slechts een aantal items is al voldoende om je kledingkast wat vrolijker te maken en als je deze dan ook nog een spotgoedkoop scoort via SuperSales heb je een echte win-win situatie te pakken. Met deze 4 tips weet je waar je naar op zoek moet om jouw saaie basic outfit wat op te fleuren.

Grove Ketting

Een grote ketting is ideaal om een basic coltrui mee af te stijlen. Een kleinere ketting kan uiteraard ook, maar om het echt vrolijk te maken gaat de voorkeur uit naar een grove variant. Een grove ketting kan je al goedkoop scoren en is daarmee een prima oplossing om je saaie outfit om te toveren tot een speelse look.

Gilets

Een basic colbert blijft simpel als je er niets aan toevoegt. Een gilet onder je jasje dragen is weer helemaal terug van weg geweest, zowel voor heren als voor dames. Naast dat het je basic outfit net even wat spannender maakt, ben je met een gilet ook direct klaar voor alle soorten gelegenheden.

Riem

Een riem kan je over elk kledingstuk heen gooien en hoef je dus niet meer perse door de riemlussen heen te rijgen. Met een riempje kan je zelf je basic outfit zo gek maken als dat je wilt, maar wil je volgens de laatste trends je outfit opvrolijken dan kan je gaan voor een hele brede riem óf juist een heel dun kettingriempje. Extra leuk voor over een basic jurk of een grof gebreide trui.

Kleding

Kleurrijk leer

Bij basics denken we vaak aan neutrale kleuren als wit, beige, zwart en grijs. Om je basic outfit wat vrolijker te maken mag kleur natuurlijk niet ontbreken. Als de kleurrijke details ook nog eens zijn gemaakt van (imitatie)leer, dan zit je helemaal goed. Door het contrast met de basic kleding krijgt je outfit direct een fleurige uitstraling.