Yes! Schoenen mogen weer lekker zitten!

De nieuwste trend van dit moment, het kopen van lekker zittende schoenen. Zelfs Crocs zijn weer hip. Waar de trends vandaan komt? Geen idee! Dat we er blij mee zijn, zeer zeker. Het leuke aan deze trend is namelijk dat kleine Hollandse schoenenmerken weer kans krijgen op de markt. Maar niet alleen Crocs zijn helemaal in de mode. Er zijn veel meer schoenenmerken die super mooie comfortschoenen maken. Dat is gaaf want die zijn dus deze zomer helemaal hip. Het leukste van deze merken is dat het vaak geen gigantische merken zijn en dus nog helemaal voor de klant gaan.

Wat zijn dat dan comfortschoenen?

Comfortschoenen zijn schoenen die niet alleen in een lengtemaat komen, maar ook in een breedtemaat. Dat houdt dus in dat ze altijd veel beter om je voeten passen. Aangezien ze niet alleen in de lengte passen, maar ook in de breedte. Dat betekent dat je dus een schoen hebt die gewoon lekkerder zit. Dat is natuurlijk super fijn. Wanneer je eenmaal een keer een schoen met een breedtemaat aan hebt gehad wil je niet meer anders. Dat is iets wat ik zeker weet.

Welke merken comfortschoenen zijn er

Er zijn tal van lekker zittende comfortschoenen merken op de markt. Wanneer we er een aantal uit moet kiezen, dan zou ik toch echt kiezen voor de volgende merken: Xsensible schoenen, Durea schoenen of Gijs schoenen. De reden dat ik zou kiezen voor die merken is vanwege het feit dat deze schoenenmerken Nederlands zijn en een heerlijke en prachtige traditie hebben. De schoenen zijn gemaakt vanuit de passie voor schoenen maken en ontwerpen en dat zie je terug in het design. Prachtige schoenen, die goed zijn afgewerkt. Dat is natuurlijk wel zo fijn.

Hoe meet je de breedtemaat van je voet op

Aangezien lang niet iedereen comfortschoenen heeft gekocht in zijn leven kan het nuttig zijn om de breedte van je voeten even op te meten. Als je dit niet doet koop je alsnog een te kleine maat en dat is natuurlijk onhandig. De breedte van je voet kun je opmeten door middel van een meetlint over de bal van je voet te leggen. Het aantal centimeters bepaalt hoe breed de schoen moet zijn.

Succes

Ik wens je veel succes bij het uitzoeken van nieuwe schoenen en hoop dat je een mooie keuze kunt maken voor deze zomer.