Zo maak je van een basic outfit geen saaie outfit

Bij een basic outfit denken we al snel dat het er saai en duf uit ziet. Het zijn vaak de comfy outfits waar weinig kleur in terug te vinden is. Maar zelfs met basic outfits kun jij met een paar kleine aanpassingen jouw outfit een stuk opvrolijken. En dit hoeven echt geen tassen, schoenen of sieraden van de duurste merken te zijn. Sterker nog, de budget merken hebben vaak items die sprekend lijken op dat van de dure, bekende merken. Benieuwd hoe jij jouw outfit met wat simpele trucs leuker kunt maken? Lees dan zeker onze tips eens!

Comfort is key, maar té comfy is suf

Comfortabele kleren, we houden er natuurlijk allemaal van. De trend van dit moment is bijvoorbeeld de flair broek. Strak op je bovenbeen en wijd uitlopend naar de voeten. Van vrolijke prints tot basic kleuren en van spijkerstof tot joggingstof, je hebt ze in allerlei verschillende soorten. Een lekkere sweater erover aan en kom maar door met die basic en comfy outfit. Maar let op dat je collega’s of vriendinnen niet zullen denken alsof je net je bed uit bent komen rollen. Trek bijvoorbeeld in plaats van effen schoenen een paar stappers aan waar wat kleur in zit. Neem nou eens de schoenen van Shoecolate. Van cowboy boots tot vrolijke sneakers, ze hebben het allemaal en maken je outfit toch net een stuk gezelliger!

It’s all about the accessories

Als we aan vrouwen vragen welke kleuren zij voornamelijk in hun kast hebben liggen zijn dat de kleuren zwart, wit, beige, grijs en soms blauw. Erg basic en totaal niet vrolijk en opvallend. Met accessoires kun je jouw outfit een stuk opvrolijken. In de mode zien we regelmatig nieuwe trends voorbij komen, maar in de accessoires blijven de trends redelijk constant. En hierdoor kun je accessoires eigenlijk wel het hele jaar door dragen. Maar over wat voor soort accessoires hebben we het dan? Nou..

Oorbellen. Hoe groter en kleurrijker, hoe beter

Heb jij gaatjes in je oren? Mooi! Maak er dan goed gebruik van en berg je simpele knopjes ergens ver op in een la. Basic outfits kun je namelijk super simpel opvrolijken met grote en kleurrijke oorbellen. Wedden dat jouw basic outfit niet meer zo basic is?

Riemen

Riemen hebben niet alleen een handige functie waardoor je broek niet van je kont afzakt, riemen kun je ook als leuke accessoires gebruiken. Heb je een oversized basic jurkje? En lijk je net een tientonner wanneer je dit jurkje aan hebt? Nou, probeer het jurkje dan eens met een oversized riem te dragen. Draag de riem net boven de navel en laat de bovenkant van het jurkje een beetje plooien. Je zult zien dat het jurkje ineens niet meer zo suf is!