Betalen

Op welke manieren kan ik betalen?
iDeal:
Heel gemakkelijk en veilig online betalen is internet bankieren via onze gecertificeerde CPSP payment service provider Sisow met je eigen bank.

Vooruitbetalen:
Als je een bestelling geplaatst hebt, ontvang je per e-mail een orderbevestiging met onze bankgegevens en het ordernummer.
Vergeet het ordernummer niet te vermelden bij de overschrijving!

De bestelde artikelen blijven maximaal 3 dagen gereserveerd tot de ontvangst van de betaling. Zodra de betaling op onze rekening op werkdagen voor 15:00 uur is bijgeschreven, wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Sofortbanking:
Een eenvoudig te gebruiken rechtstreekse online betalingsprocedure met de hoge veiligheidsstandaard van online banking en T√úV-geteste bescherming van persoonsgegevens. Niet via elke bank beschikbaar.

Mister Cash/Bancontact:
Mistercash is een zeer veilig en betrouwbaar online betaalmiddel. Een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met iDeal in Nederland. Alleen van toepassing in combinatie met een Belgische bankrekening.

PayPal:
PayPal is een makkelijke, veilige en snelle manier om online te betalen.

Is mijn online aankoop veilig?
Ja, het gehele ordertraject op Basic Outlet is beveiligd met Secure Socket Layer (SSL). Om de gegevens te beschermen, worden deze volledige gecodeerd verstuurd via SSL-servers en zijn zodoende beveiligd tegen toegang van derden.
Op het moment dat je van de winkelwagen naar het orderproces gaat schakelt de pagina automatisch om naar een SSL verbinding.
Je kunt dit boven in de adresbalk zien, het adres begint met https:// en je ziet onderin het venster of naast de adresbalk een sleuteltje.