Retourneren

Kan ik mijn bestelling ook retourneren?
Als een artikel niet aan je verwachtingen voldoet, doen we daar niet moeilijk over.
Je kunt het zonder opgave van reden binnen 14 dagen terugsturen en je krijgt het aankoopbedrag* (exclusief verzendkosten + evt. betaalkosten) binnen 7 dagen teruggestort.

Hier vindt je het modelformulier voor herroepingsrecht

Het retourneren gaat als volgt:
Vul het retourformulier in en plaats dit met de artikelen in de originele verpakking. Plak het retouretiket over het oude etiket op de verpakking. Een envelop zending kan met postzegels gefrankeerd worden. Een pakket breng je naar een PostNL servicepunt, je ontvangt een verzendbewijs van het opgestuurde pakket, bewaar deze goed. Zodra de retourzending door ons is ontvangen, sturen we een e-mail met de ontvangstbevestiging.

Artikel(en) die geretourneerd worden zijn in dezelfde staat als waarin zij verzonden zijn, onbeschadigd en compleet met aangehechte labels. We accepteren retourzendingen die uiterlijk binnen 14 dagen na de leverdatum bij ons aangemeld zijn als een retourzending via info@basicoutlet.nl o.v.v. je naam en het ordernummer.

Het artikel dient binnen de termijn van 14 dagen na de leverdatum door ons retour ontvangen te zijn! Retourzendingen na de zichttermijn gelden als geaccepteerd. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de afzender.
Artikel(en) die niet aan het bovenstaande voldoen, ongefrankeerde verzendingen en retourzendingen onder rembours kunnen we helaas niet accepteren.

*Bij artikelen met een kortingpercentage van 70% of hoger wordt geen restitutie gegeven. Je ontvangt een tegoedbon, de tegoedbon is onbeperkt geldig.

*Bovenstaande geldt alleen voor aankopen via de webshop